Call me back

Kasten

Kasten kunnen in geen enkel kantoor ontbreken. Kantoorkasten en opbergkasten zorgen er voor dat uw bedrijf netjes opgeruimd is en alles overzichtelijk opgeborgen kan worden. Kantoorkasten zijn er bij Van Dooren Kantoormeubelen in allerlei soorten en maten, zowel nieuw als gebruikt.

Welke kantoorkasten en opbergkasten u in uw onderneming nodig heeft is geheel afhankelijk van het soort onderneming. Wanneer u te maken heeft met verschillende dossiers zijn ladekasten, ook wel dossierkasten of archiefkast genoemd, erg handig. Heeft u waardevolle dossiers, die extra beschermd moeten worden, dan kunt u altijd de brandwerende archiefkast of kluizen kiezen. Naast legborden kunt u deze archiefkastenkasten onder meer ook inrichten met uittrekframes, zodat u hangmappen in de archiefkast kunt bewaren.
Wanneer uw personeel werkkleding draagt, mogen kledingkasten of lockerkasten weer niet ontbreken op uw kantoor. Ook is er een onderscheid tussen draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten. Alle soorten kasten zijn in diverse maten leverbaar.

In ons uitgebreide assortiment kantoorkasten vindt u altijd wat u zoekt. Zo niet, laat het ons weten, misschien kunnen we het alsnog voor u leveren. Wilt u de kasten bekijken of ons advies horen, kom dan gerust langs in onze showroom in ’s-Hertogenbosch.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5