Ladeblokken

Ladeblokken

Maak je werkplek echt compleet met een ladeblok! Deze kastjes vind je al jarenlang terug onder veel bureaus en tafels en blijven populair. Ze dragen dan ook bij aan een opgeruimd bureau, maar worden ook gebruikt als een persoonlijke opslagruimte. Documenten, schrijfspullen, maar ook je lunch worden eenvoudig en binnen handbereik opgeborgen. En met ladeverdelers en pennenbakjes pas je je ladeblok helemaal aan jouw gebruik aan!

Lees meer

6 producten

per pagina
 1. 14N-serie Rolblok 3 laden
  14N-serie Rolblok 3 laden
  € 211,75 € 175,00
 2. 81-serie Rolblok 3 laden
  81-serie Rolblok 3 laden
  € 272,25 € 225,00
 3. Persoonlijke lade
  Persoonlijke lade
  € 93,17 € 77,00
 4. 81-serie Rolblok 2 laden
  81-serie Rolblok 2 laden
  € 272,25 € 225,00
 5. 14N-serie Rolblok 2 laden
  14N-serie Rolblok 2 laden
  € 211,75 € 175,00
 6. Rolblok Tip-On
  Rolblok Tip-On
  € 301,29 € 249,00

6 producten

per pagina

Rolblokken en standcontainers

Wanneer je op zoek bent naar een ladekastje voor onder het bureau is er een onderscheid te maken tussen twee soorten ladeblokken: rolblokken en standcontainers. Een rolblok is door de wielen verrijdbaar en dus mobieler, terwijl een standcontainer op instelbare voetjes staat. Hierdoor kan een standcontainer vaak wel een stukje groter zijn. Wil je een ladeblok kopen, maar heb je aan één lade genoeg? Dan is een persoonlijke lade wellicht een mooie oplossing: deze kleinere blokken monteer je direct aan het werkblad, zodat de vloer vrij blijft.

Een persoonlijk kastje

In een tijd dat mensen steeds meer spullen van waarde bezitten is het fijn als je deze ergens op kan bergen. Hierbij kan er gekozen worden voor kluisjes op een centraal punt, maar ook rolblokken en standcontainers worden hier veelvuldig voor gebruikt. Enerzijds kan je privacy altijd worden gewaarborgd en zijn al je spullen veilig, anderzijds kan het een fijn gevoel geven dat je spullen toch binnen handbereik blijven. En moet je even snel weg van je bureau? Dan is het natuurlijk erg gemakkelijk om iets snel in je ladeblok op te kunnen bergen.

Let op: het is natuurlijk niet zo dat een rolblok een goede kluis kan vervangen. Wil je spullen opbergen met een grote waarde? Kijk dan eens bij onze kluizen of neem contact op om er achter te komen wat het beste bij jouw wensen past.

Terug naar boven