Swopper

Swopper

Swopper is al jaren een begrip in de kantoorwereld als het gaat om ergonomisch zitten. De opvallende stoel met het speciale veersysteem houdt je onbewust continu in beweging voor een betere zithouding. De gepatenteerde 3D-technologie resulteert daardoor in betere lichamelijke gezondheid en een betere performance: niet gek dus dat de modellen al verschillende prijzen in de wacht hebben gesleept!

Lees meer

4 producten

per pagina
 1. Aeris Swopper-Microvezel
  Aeris Swopper-Microvezel
  € 695,75 € 575,00
 2. Aeris Swopper-Mesh
  Aeris Swopper-Mesh
  € 707,85 € 585,00
 3. Aeris Swopper-Sky
  Aeris Swopper-Sky
  € 652,19 € 539,00
 4. Aeris Swopper-Stamskin
  Aeris Swopper-Stamskin
  € 724,79 € 599,00

4 producten

per pagina

De ergonomische stoel van Swopper

Door de afwezigheid van rug- en armleuningen lijkt de Swopper werkstoel misschien meer op een kruk dan op de vertrouwde ergonomische bureaustoel. Door de gepatenteerde 3D-technologie stimuleert de kantoorstoel echter actief en gezond zitten met frequente positiewisselingen. Hierdoor past het merk al jarenlang bij de ergonomische filosofie van Van Dooren Kantoormeubelen en heeft Swopper al verschillende awards gewonnen. Ook zijn de werkstoelen door het opvallende design en de trendy kleuren eye-catchers geworden op kantoren en andere werkplekken.

 

Van de Swopper Classic tot de Swopper Air

Net als de gebruikers van de Swopper zit ook producent aeris niet stil en is de Swopper-familie gegroeid. Zo kun je tegenwoordig een ergonomische zadelkruk kopen van Swopper en is de werkstoel onder de naam Swopper Air verkrijgbaar met een extra comfortabele zitting. Daarnaast wordt de Swopper met witte stamskin-bekleding steeds meer gebruikt in ziekenhuizen, omdat deze stoel niet alleen goed zit, maar ook gemakkelijk schoon te houden is!

 

Een ergonomische werkstoel kopen bij Van Dooren Kantoormeubelen

Wil je kantoorstoelen kopen en ben je gecharmeerd van de Swopper? Of weet je nog niet welke model het beste bij jouw wensen past? Kom dan langs in onze showroom, dan helpen wij graag bij het kiezen van het juist model en bieden wij graag de mogelijkheid om de verschillende Swoppers te testen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een proefplaatsing om de stoel voor langere tijd uit te proberen. Neem hiervoor contact met ons op voor de voorwaarden.

Terug naar boven