Ultradjust

Ultradjust Zit/Sta-Bureaus VDKantoor

 

Ben je op zoek naar een zit/sta-bureau van hoge kwaliteit, dan kom je uit bij de bureaus van Ultradjust. Deze verstelbare tafels dragen bij aan een gezonde werkhouding, maar ook aan een flexibel kantoor waarbij het bureau zich snel aan de nieuwe gebruiker aan kan passen. Bij Van Dooren Kantoormeubelen hebben we een groot assortiment aan hoogwaardige ergonomische bureaus: er past een model bij ieder budget!

Lees meer

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Gezond werken voor een gezonde lifestyle

Veel mensen tonen interesse in de flexibele zit/sta-bureaus vanwege het effect dat het heeft op de gezondheid. Door je werk afwisselend zittend en staand uit te voeren blijf je namelijk gezonder, fitter en alerter. En dat is niet alleen goed nieuws voor de werknemer, maar ook voor de werkgever! De bureaus van Ultradjust zijn eenvoudig in hoogte te verstellen door middel van een slinger of een bedieningspaneel. Ook zijn de verstelbare bureaus te verkrijgen met verschillende hoogte-bereiken.

Een bureau voor iedereen

Steeds meer kantoren werken met flexibele werkplekken, waarbij een werknemer geen vaste plek op het kantoor meer heeft. Hierdoor wordt een bureau gebruikt door meerdere mensen, met ieder hun eigen voorkeuren en behoeften. Met een zit/sta-werkplek is je bureau nog makkelijker aan te passen aan de hoogte die jij fijn vindt. Vind je het na een dag vol vergaderingen fijn om staand te werken of heb wil je na een vermoeiende dag liever zitten? En die afwisseling is belangrijk: langdurig staan kan immers net als langdurig zitten leiden tot een verminderde doorbloeding of rugklachten en wordt afgeraden bij kwetsbare groepen. Juist door iedere 30 tot 60 minuten van houding te veranderen bevorder je de bloedsomloop en spreek je verschillende spiergroepen aan, waardoor klachten worden voorkomen.

Staan, zitten en alles ertussenin!

Bij Van Dooren Kantoormeubelen hebben we talloze producten die ideaal zijn bij een zit/sta-bureau. Wat dacht je van de MUVMAT, waarmee staand werken nog gezonder en comfortabeler wordt. Of probeer onze stahulp ELISE, de kruk waarmee je de beenspieren ontlast, maar wel zorgt voor een goede doorbloeding. Wil je juist in beweging komen tijdens het werken? Dan is de DESKY bureaufiets een ideale toevoeging voor je werkplek. Hoe je je werkdag ook wilt indelen, bij ons vind je altijd de ondersteuning die je zoekt!

Terug naar boven