ULTRADJUST Elektrische Zit-sta Tafel SMART DUO 120x80cm

€ 1.039,39 € 859,00
Opties

Bent u op zoek naar een dubbele werkplek die in hoogte of laagte verstelbaar is. Bekijk dan nu onze Ultradjust Smart duo van 120x80cm. Deze duo werkplek is in hoogte instelbaar van 65- tot 130cm.

Deze elektrische duo variant van de Ultradjust is standaard voorzien van twee melamine bladen van 120x80cm. Wat betreft de kleurkeuze heeft u bij het bureaublad de optie voor de kleuren; wildperen, havanna, beton look, wit, lichtgrijs, natuur-, midden-, en bruin eiken. Rondom de framekleur is er de optie voor de kleuren; zwart, aluminium en wit.

Bij deze duo werkplek is er eventueel nog de keuze voor een scheidingswand of een memory display. Met behulp van een opzet-scheidingswand zijn de twee werkplekken meer geborgen en zijn uw medewerkers voorzien van de gewenste privacy. Aan de hand van een memory display kan de hoogte of laagte van het zit/sta bureau worden afgelezen en kunnen er hoogte of laagte standen worden opgeslagen met behulp van de memory stand.

Indien op voorraad betreft de leveringsverwachting ongeveer tien werkdagen. Mocht dit product niet voorradig zijn dan staat de actuele leveringsverwachting vermeld op de orderbevestiging.

Toch op zoek naar iets anders? Ook is de Ultradjust Smart beschikbaar in diverse afmetingen in een enkele werkplek opstelling. Deze opstelling is te bezichtigen via onze website.

Meer informatie
SKUS-UADUO128HV2M
MerkUltradjust
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel120 cm x 80 cm