Gebruikt

Gebruikte kantoormeubelen

Niet alleen zijn gebruikte of tweedehands kantoormeubelen een goedkope manier om je werkplek op te frissen, het hergebruiken van stoelen, bureaus en kasten is ook een duurzame oplossing! Bij Van Dooren Kantoormeubelen bieden wij daarom een groot assortiment aan gebruikte producten aan voor kleine prijzen. Uniek is dat het bij ons in veel gevallen zelfs nog mogelijk is om tweedehands meubilair aan te passen aan je wensen! 

Let op: alle genoemde prijzen in deze categorie zijn afhaalprijzen, dus exclusief eventuele montage- en transportkosten.

Lees hier meer over onze gebruikte producten

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Een zeer flexibele voorraad

Door onze ruime voorraad tweedehands meubilair hebben we vrijwel altijd wel iets dat past bij je wensen. Ben je toch niet overtuigd? We hebben vrijwel continu een komen en gaan van gebruikte kantoormeubelen, dus is het niet ondenkbaar dat er binnen korte tijd iets bij zit dat beter bij je past. Heb je wel gevonden wat je zocht? Neem ook dan zo snel mogelijk contact met ons op om te voorkomen dat je achter het net vist!

Neem een kijkje in onze gespecialiseerde showroom

Gemak dient de mens, dus natuurlijk is het mogelijk om ook ons aanbod aan gebruikte meubels online te bestellen. Wel adviseren we om voor uw bestelling een kijkje te komen nemen in onze showroom of contact met ons op te nemen. Zo kan de mate van beschadiging of de locatie van gebruikerssporen per product verschillen. Wij zouden het vervelend vinden als je bij levering voor onverwachte verrassingen komt te staan, dus adviseren we ten zeerste om het product te komen bekijken voor je de bestelling plaatst.

Lagere prijzen, maar niet minder keus!

Bij Van Dooren Kantoormeubelen doen we altijd zoveel mogelijk ons best om de producten aan te laten sluiten op jouw wensen. Het ligt misschien minder voor de hand dat dit ook bij tweedehands meubels zou kunnen, maar waar mogelijk zullen wij een product aan persoonlijke voorkeuren aanpassen. Hebben wij bijvoorbeeld een beschadigd onderstel? Dan ben je in veel gevallen vrij om zelf een kleur blad uit te kiezen! Ook op de website hebben wij dit dan al aangegeven. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom!

Prijzen exclusief montage en transport

Wij doen altijd ons best onze prijzen zo laag mogelijk te houden. In het geval van de gebruikte producten pakken we het daarom zo flexibel mogelijk aan en geven wij prijzen zonder montage- (indien van toepassing) en transportkosten. Woon je dus in de buurt en schrik jij niet van wat montagewerk? Dan profiteer je optimaal van onze voorraad tweedehands meubels. Heb je toch liever dat onze professionele medewerkers de kantoormeubelen leveren en/of monteren? Ook dat is geen probleem, maar daar brengen wij in dit geval extra kosten in rekening. Neem contact met ons op voor meer informatie of lees meer over de leveringsvoorwaarden.

Terug naar boven