Directiefauteuils

Directiefauteuils

Ben je op zoek naar een bureaustoel met een luxere uitstraling? Anders dan de naam wellicht doet vermoeden zijn onze directiefauteuils niet alleen weggelegd voor de directeur of het college van bestuur: de stoelen passen binnen ieder kantoor, maar ook op bijvoorbeeld je thuiswerkplek. Ook als je veel tijd op je bureaustoel doorbrengt kan een luxere stoel uitkomst bieden. Benieuwd wat Van Dooren Kantoormeubelen voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje bij onze directiefauteuils en vind de stoel die past bij jouw werkplek!

Lees meer

2 producten

per pagina
 1. Directiefauteuil BRAVO
  Directiefauteuil BRAVO
  € 712,69 € 589,00
 2. Directiefauteuil TALITHA
  Directiefauteuil TALITHA
  € 506,99 € 419,00

2 producten

per pagina

Stijlvol achter ieder bureau

De comfortabele directiefauteuils van Van Dooren Kantoormeubelen hebben de uitstraling die past bij een luxere werkomgeving, bijvoorbeeld het kantoor waar ook regelmatig gasten worden ontvangen. Ze worden met gemak de eyecatcher van je kantoor! Daarnaast kunnen ze ook je thuiswerkplek compleet maken zonder het een kantooruitstraling te geven.

Voor de echte doorzetters

Voor de echte doorzetters Intensief werk vraagt om stoelen van de beste kwaliteit. Daarom hebben we niet alleen reguliere directiefauteuils, maar ook de zogenoemde 24-uursstoelen. Deze zijn:

 • extra stevig gebouwd, waardoor ze tegen een stootje kunnen.
 • comfortabel, zodat je er tegenaan kan blijven gaan.
 • ergonomisch verantwoord, om je ondersteuning te geven die je nodig hebt.

Als je werk het uiterste van jou vraagt, moet jij het uiterste van je stoel kunnen vragen!

Vind je perfecte stoel!

Een goede stoel is een persoonlijke keuze, dus kan het zijn dat er behoefte is aan gepast, professioneel advies. Kom daarom gerust langs in onze showroom en test de verschillende bureaustoelen zelf uit. Wil je een stoel langer en uitgebreider testen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een proefplaatsing, waarbij we tijdelijk een exemplaar op locatie kunnen leveren.

Terug naar boven