Doq

DOQ - instelbare bureaus en tafels

De meeste tafels en bureaus hebben tegenwoordig N-vormige of T-vormige poten. Ben jij echter op zoek naar een opvallend, modern design? Dan zijn de O-vormige poten van onze DOQ-serie precies wat je zoekt! De poten van deze instelbare bureaus en tafels lijken op die van de NOW!-serie, maar lopen helemaal rond en sluiten het zitvlak onder het bureau daarmee meer af van de rest van het kantoor. Daarnaast zijn de bureaus instelbaar op hoogtes van 62 tot 86 cm en dus helemaal aan te passen aan je eigen wensen. Een ergonomisch bureau met een krachtige uitstraling dus!

Lees meer

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Een ergonomisch bureau met een moderne uitstraling

In Nederland stelt de Arbo ergonomische richtlijnen op waar bureaus voor zittend werken aan moeten voldoen en wij zijn er trots op dat alle instelbare bureaus van Van Dooren Kantoormeubelen aan deze eisen voldoen. Zo zijn al deze tafels en bureaus instelbaar op hoogtes van 62 tot 86 cm. Ook de bureaus uit de Doq-serie zijn daarom een goede basis voor een gezond kantoor, of je nou op zoek bent naar een ruim hoekbureau of een kleiner goedkoop bureau. Bestel je een bureau met een afmeting van minimaal 120 x 80 cm? Dan voldoe je meteen aan alle richtlijnen van de Arbo voor zittend werken!

Stijlvol en in hoogte instelbaar!

Bij Van Dooren Kantoormeubelen kopen bedrijven en particulieren hun nieuwe ergonomische bureau of tafel eenvoudig online. Het kantoormeubilair wordt bij levering op de gewenste werkhoogte geplaatst en kan op een later moment nog worden verhoogd of verlaagd. Het is, in tegenstelling tot verstelbare tafels zoals een zit-sta bureau, echter minder vanzelfsprekend om het bureau bij ieder gebruik op een andere hoogte te zetten. Hierdoor is het echter wel een goedkoper alternatief voor de in hoogte verstelbare bureaus. De stijlvolle O-poot is gemaakt van epoxy gelakt metaal en verkrijgbaar in wit, en aluminium. Daarnaast worden de bureaus en tafels geleverd met een gemelamineerd werkblad in de kleur beuken, bruin eiken, havana, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wildperen of wit. Andere bladkleuren en maten zijn op aanvraag leverbaar: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Terug naar boven