Roldeurkasten

Roldeurkasten

Op vrijwel ieder kantoor is tegenwoordig wel een roldeurkast te vinden. Doordat de jaloeziedeuren in de kast rollen blijft de ruimte voor de kast altijd vrij en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. Ideaal dus wanneer de ruimtes op kantoor krapper worden, of juist wanneer je bewust veel ruimte vrij wilt houden!  Bij Van Dooren Kantoormeubelen bieden we een ruim assortiment roldeurkasten aan in alle soorten en maten, zodat er altijd eentje bij de stijl van jouw kantoor past. Daarnaast bieden we vele opties als uittrekbare legborden en lades aan, zodat je de kantoorkast helemaal naar je eigen hand kunt zetten.

Lees meer

6 producten

per pagina
 1. Roldeurkast 198cm hoog
  Roldeurkast 198cm hoog
  € 540,87 € 447,00
 2. Roldeurkast 105cm hoog
  Roldeurkast 105cm hoog
  € 458,59 € 379,00
 3. Roldeurkast 72,5cm hoog
  Roldeurkast 72,5cm hoog
  € 431,97 € 357,00
 4. Roldeurkast 135cm hoog
  Roldeurkast 135cm hoog
  € 475,53 € 393,00

6 producten

per pagina

Roldeurkasten creëren ruimte

Ga je kantoormeubelen kopen, dan wil je dat je kantoormeubilair mooi op elkaar aansluit: niet alleen qua stijl, maar ook ruimtelijk. Doordat de jaloeziedeuren van een roldeurkast naar binnen rollen kun je de kantoorkast dicht bij je bureau zetten zonder dat het ten koste gaat van de ruimte voor je bureaustoel. Tegelijkertijd nemen de deuren in de kast nauwelijks opbergruimte in, waardoor je de ruimte in je kantoor maximaal benut!

Kantoorkasten op maat

Archiefkasten met roldeuren zijn populair in verschillende soorten ruimtes, dus is er vanzelfsprekend ook vraag naar jaloeziekasten met verschillende afmetingen. Met 5 verschillende kleuren (lichtgrijs, zwart, antraciet, aluminium, wit) en 4 hoogtes (198cm, 135cm, 105cm en 72,5cm) valt er bij onze standaard roldeurkast (120cm breed) al genoeg te kiezen. Past dit toch net niet binnen je werkplek? Op bestelling zijn de roldeurkasten ook nog eens verkrijgbaar met drie andere breedtes (60cm, 80cm en 100cm) en twee andere hoogtes (118cm en 160cm) en zijn alle combinaties mogelijk! Hierdoor worden de mogelijkheden bij Van Dooren Kantoormeubelen echt eindeloos!

Voor iedere werkplek een kantoorkast

Iedere werkruimte vraagt om een eigen oplossing. Heb je net een mooie vergadertafel met luxe vergaderstoelen gekocht maar wil je wel opbergmogelijkheden in de ruimte? Dan is een lage roldeurkast natuurlijk perfect om een overzichtelijke, nette uitstraling te behouden. Op het kantoor daarentegen is het waarschijnlijk wenselijk om met een grote kantoorkast de ruimte optimaal te benutten en zoveel mogelijk opbergruimte te realiseren. Maar ook de manier waarop je de kantoorkast gebruikt kan verschillen. Daarom bieden we bij Van Dooren Kantoormeubelen ook opties als lades en uittrekbare legborden aan om bij alle mogelijke functies van de kast te kunnen ondersteunen. En mag de roldeurkast er gerust wat netter en luxer uitzien? Werk de lagere roldeurkasten dan af met een topblad in een kleur naar keuze.

Een roldeurkast voor meer privacy en veiligheid

Mensen bezitten steeds meer spullen van waarde en werken steeds meer met privacygevoelige informatie. Daarmee wordt het ook steeds belangrijker om deze spullen goed op te kunnen bergen. Bij Van Dooren Kantoormeubelen kiezen we er daarom voor om iedere roldeurkast standaard te leveren met een slot, zodat de kast altijd veilig afgesloten kan worden. Zo kan je privacy altijd worden gewaarborgd en zijn al je spullen veilig!

Terug naar boven