Roldeurkast 105cm hoog

€ 458,59 € 379,00
Opties
Op vrijwel ieder kantoor is tegenwoordig wel een roldeurkast te vinden. Doordat de jaloeziedeuren in de kast rollen blijft de ruimte voor de kast altijd vrij en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. Dit zorgt ervoor dat de ruimte rond een kast vrij wordt gehouden. Onze veel verkochte modellen van 105 cm hoog worden gebruikt op kantoren en werkplaatsen waar behoefte is aan een nette opbergkast, maar de voorkeur uit gaat naar een subtielere kast. Daarnaast houdt deze roldeurkast nog genoeg ruimte vrij voor ramen of mooie wandbekleding!

De opbergkast is stevig door de geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal en afsluitbaar met kunststof jaloezieën. De kast is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, zwart, antraciet, aluminium en wit en uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels). De prijs op deze pagina is tevens inclusief 2 legborden. Zo kun je direct met de kast aan de slag!

Deze middelhoge roldeurkasten kunnen worden voorzien van een topblad, zodat ze perfect passen bij je bureau en de rest van je meubels. Net als onze andere kantoormeubelen zijn deze topbladen standaard verkrijgbaar in beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wild peren en wit.

Het grote voordeel van de roldeurkasten van 120 cm breed is dat ze uit te breiden zijn met een aantal handige opties, zoals een uittrekbare lade, een uittrekbaar legbord of een uittrekbare hangmappenframe voor bijvoorbeeld A4 hangmappen. Op deze manier kun je de kantoorkast personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Een mooie kast op maat hoeft niet duur te zijn!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUR7105RK
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
MateriaalEpoxy gelakt metaal