HÅG

HÅG Stoelen

Ons lichaam is niet gemaakt om stil te zitten, maar voor een beweeglijke en gevarieerde levensstijl. Dat zien we niet alleen terug in de geschiedenisboeken, maar ook als we kijken naar kinderen: ze zijn haast continu in beweging en nemen regelmatig een andere houding aan. HÅG liet zich door hen inspireren bij het ontwikkelen van de Balanced Movement Mechanism. Het resultaat is een dynamische lijn van stoelen waarbij je onbewust in beweging blijft.

Let op: de levertijd van HÅG stoelen bedraagt 4 tot 6 weken.

Lees meer

3 producten

per pagina
 1. HÅG Capisco Puls 8010
  HÅG Capisco Puls 8010
  € 526,35 € 435,00
 2. HÅG Capisco 8106
  HÅG Capisco 8106
  € 1.208,79 € 999,00
 3. HÅG H04 4400
  HÅG H04 4400
  € 1.003,09 € 829,00

3 producten

per pagina

Dynamische designs

Bij HÅG staat de ergonomische filosofie centraal, waarbij de vorm wordt gevolgd door de functie. De stoelen zijn ontworpen om je te stimuleren je hele lichaam te bewegen, zonder er bij na te denken. Omdat ook een lichaam in beweging comfort en ondersteuning nodig heeft is het Balanced Movement Mechanism ontwikkeld. Tel daar een modern, functioneel design bij op en het is geen wonder dat de stoelen van HÅG al jaren een waardevolle aanvulling zijn in het assortiment van Van Dooren Kantoormeubelen.

Een duurzame oplossing

Net als Van Dooren Kantoormeubelen heeft ook HÅG duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij het ontwikkelen van hun stoelen houden ze daarom rekening met vijf basisprincipes: gewichtsoptimalisering, een klein aantal componenten, duurzame materialen, lange levensduur en een goede mogelijkheid tot recycling. Hiermee draagt het bedrijf optimaal bij aan het zo klein mogelijk houden van je ecologische voetafdruk. Perfect dus voor een verantwoorde ondernemer!

Vind je perfecte HÅG bureaustoel

Een goede stoel is een persoonlijke keuze, dus kan het zijn dat er behoefte is aan gepast, professioneel advies. Kom daarom gerust langs in onze showroom en test de verschillende HÅG bureaustoelen zelf uit. Wil je een stoel langer en uitgebreider testen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een proefplaatsing, waarbij we tijdelijk een exemplaar op locatie kunnen leveren.

Terug naar boven