Lees hier alles over thuiswerken!

Het kan je niet ontgaan zijn dat Thuiswerken de afgelopen jaren steeds populairder is geworden!  Steeds meer werkgevers geven hun werknemers de mogelijkheid om gedurende de week een aantal dagen thuis te werken, de uitbraak van de heeft dit alleen maar versterkt!

wel of geen plek?

Niet iedereen heeft thuis plek over voor een kantoor. Daardoor kan het een hele opdracht zijn om een fijne werkplek voor jezelf te maken. Gelukkig zijn er genoeg manieren om dit voor elkaar te krijgen. Een klaptafel neemt bijvoorbeeld weinig ruimte in en kan gebruikt worden als tafel voor je werkplek. Wil je toch de hoogte kunnen aanpassen van je bureau? Ons kleinste bureau heeft een afmeting van 60x80cm en het grootste bureau heeft een afmeting van 200x100cm, keuze voor iedereen dus!

Vergeet niet om in beweging te blijven

Oké vooruit, nog een tip van ons dan, hoe comfortabel je werkplek ook zit zorg er wel voor dat je alsnog voldoende beweging krijgt op een dag! Lopen naar het koffieapparaat hoeft dus niet altijd slecht te zijn! Geen koffieapparaat, wandelen met de hond of een blokje om moet kunnen toch? Zorg er alleen wel voor dat je werk er niet onder leidt of dat je collega’s je niet al te erg missen bij de bespreking.  

Is jouw werkplek compleet? 

Hoe je het ook went of keert, elke thuiswerkplek is anders. Denk jij nou dat je iets mist bij jou thuiswerkplek? Bekijk eens ons assortiment! Zit je toch niet lekker op je huidige stoel, bekijk dan ook eens onze bureaustoelen. Ligt jouw bureau altijd vol en berg je liever wat meer spullen op? bekijk eens onze ladenblokken, deze kunnen uiteraard eenvoudig onder het bureau geplaatst worden. Geen plek onder het bureau? Niet getreurd ons assortiment kent kasten zat in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld houten- of metalen kasten! De kern van de werkplek staat maar je weet niet zeker of er nog iets mist? Bekijk eens onze accessoires, goed is goed maar als je niet kijkt weet je niet of je iets mist!

Namens Van Dooren wensen wij alle thuiswerkers 16 maart een fijne thuiswerkdag! Ben jij nou benieuwd hoe onze thuiswerkplek eruit ziet, bekijk hieronder de thuiswerkplek van onze collega Mark!