Statafels

Statafels

Een hoge tafel ligt misschien wat minder voor de hand, maar de tafels komen steeds vaker voor in kantines, keukens en gemeenschappelijke ruimtes. Een kort overleg of tussen de bedrijven door tijd voor een snelle hap? Met hoge tafels houd je een actieve houding en creëer je een informele sfeer. Toch hoeft een bartafel er helemaal niet goedkoop uit te zien: bij Van Dooren Kantoormeubelen vind je altijd een bartafel met krukken die past bij je inrichting, of dit nou in huis of op kantoor is!

Lees meer

2 producten

per pagina
  1. Statafel/Bartafel 180x80cm
    Statafel/Bartafel 180x80cm
    € 429,55 € 355,00
  2. Statafel/Bartafel 80x80cm
    Statafel/Bartafel 80x80cm
    € 385,99 € 319,00

2 producten

per pagina

Een veelzijdige bartafel

Een hoge eettafel voor de keuken waar je tussendoor even in alle rust je lunch kan eten. Of toch een statafel waar je tussen twee afspraken door met collega's kan overleggen over de stand van zaken. Of misschien juist een hoge tafel met krukken voor de kantine, zodat je tijdens je lunch net even anders kan zitten. Er zijn redenen genoeg voor een sta- of bartafel te bedenken en het is dan ook niet gek dat we ze weer steeds vaker op zien duiken. Het past dan ook ideaal binnen een afwisselende werkdag waarbij gedacht wordt aan ergonomie.

De ergonomie van een hoge tafel

Want in een tijd waarin we steeds meer zitten zorgt een hoge tafel voor die extra afwisseling. Door regelmatig te gaan staan zorg je voor een betere doorbloeding, waardoor lichamelijke klachten kunnen worden voorkomen. Maar ook als je ervoor kiest om te gaan zitten op een barkruk neemt je lichaam een andere houding aan dan wanneer je aan een normale tafel of bureau zit. Anders dan de naam doet vermoeden heeft een barkruk dus gezonde, ergonomische voordelen!

Kies de uitstraling die bij jou past!

Met een kleine en grote bartafel lijkt de keuze voor een statafel wellicht beperkt, maar met drie kleuren frame en onze acht standaard bladkleuren (andere bladkleuren mogelijk op aanvraag) is er altijd een hoge tafel die past bij jouw interieur! Daarnaast hebben we verschillende barkrukken die bij de statafel passen. Wil je krukken met het speelse karakter van de WINNY of toch liever de chiquere uitstraling van barkruk KIM? Bij Van Dooren Kantoormeubelen hebben we alles in huis om je bartafel compleet te maken!

Terug naar boven