Statafel/Bartafel 180x80cm

€ 429,55 € 355,00
Op zoek naar een leuke sta/bartafel voor een kantine, vergaderruimte, of voor gewoon thuis? Onze bartafel is al een aantal gevestigd binnen het assortiment en is simpelweg niet meer weg te denken!

Deze bartafel is voorzien van een gemelamineerd blad van het formaat 180x80cm. Standaard hebben de bureaubladen een dikte van 25 millimeter. Het onderstel van de tafel is gemaakt van metaal en kent een vaste hoogte van 110cm.

Wat betreft de bladkleuren is er bij dit product keuze uit de kleuren van ons standaardassortiment; beton look, havanna, wildperen, wit, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, bruin eiken en licht eiken. Kleuren als wildperen en beuken zaten vroeger standaard in ons assortiment echter nu niet meer, deze kleuren zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Bij de kleurstelling van het frame zijn er drie opties, dit zijn: zwart, wit en aluminium.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Toch op zoek naar een bartafel maar wenst u toch een ander formaat. Bovendien is dit product beschikbaar in de afmeting: 80x80cm. Ook heeft deze uitvoering een vaste hoogte van 110cm. Dit alternatief kunt u bekijken door vanaf de homepagina te klikken op bureaus/tafels, vanaf hier kan er geklikt worden op de categorie statafels waar dit alternatief te bezichtigen is.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord!

Meer informatie
SKU26188BT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (110 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel180 cm x 80 cm