Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Wil je ruimte besparen en gaat je voorkeur uit naar een lange brede kast? Met onze schuifdeurkasten heb je geen ruimte nodig voor openslaande deuren en blijft er genoeg ruimte boven de kast over voor wanddecoratie en andere aankleding. Daarnaast zijn de metalen schuifdeuren beter bestand tegen klappen dan de jaloeziedeuren van roldeurkasten. Zo worden de sterke punten van rol- en draaideurkasten gecombineerd!

Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haal het meeste uit je wandruimte

Door de breedte van schuifdeurkasten wordt het maximale uit de breedte van je wand gehaald en hou je in de hoogte juist ruimte over. Hierdoor houd je dus genoeg ruimte over om de wand nog leuk in te richten! Daarnaast zijn de aluminiumkleurige kasten te leveren met al onze standaard topbladen, zodat jouw schuifdeurkast past in ieder interieur.

Veiligheid en privacy

Mensen bezitten steeds meer spullen van waarde. Daarmee wordt het ook steeds belangrijker om deze spullen goed op te kunnen bergen. Bij Van Dooren Kantoormeubelen kiezen we er daarom voor om iedere schuifdeurkast standaard te leveren met een slot, zodat de kast altijd veilig afgesloten kan worden. Zo kan je privacy altijd worden gewaarborgd en zijn al je spullen veilig!

Terug naar boven