Voor computers en beeldschermen

Accessoires voor computers en beeldschermen

Bij een moderne werkplek staan de computer en het beeldscherm centraal. Het zijn daarom vaak de eerste zaken die op een tafel worden geplaatst, en juist daardoor een mooi punt om mee te beginnen bij de organisatie en ordening van je bureau. Dit houdt de zaken overzichtelijk, maar wist je ook dat een monitorarm kan bijdragen aan een gezonde werkhouding? Bij Van Dooren Kantoormeubelen helpen we graag bij de indeling van jouw optimale opstelling.

Lees meer

10 producten

per pagina
 1. CPU-houder Deluxe
  CPU-houder Deluxe
  € 55,66 € 46,00
 2. Monitorarm SKYLON Dubbel
  Monitorarm SKYLON Dubbel
  € 168,19 € 139,00
 3. Gasgeveerde monitorarm CHICAGO Enkel
  Gasgeveerde monitorarm CHICAGO Enkel
  € 252,89 € 209,00
 4. Monitorarm SKYLON Enkel
  Monitorarm SKYLON Enkel
  € 107,69 € 89,00
 5. Thin line CPU-houder
  Thin line CPU-houder
  € 59,29 € 49,00
 6. Gasgeveerde Monitorarm SWING
  Gasgeveerde Monitorarm SWING
  € 131,89 € 109,00
 7. Monitorarm Enkel
  Monitorarm Enkel
  € 102,85 € 85,00
 8. Monitorarm Dubbel
  Monitorarm Dubbel
  € 119,79 € 99,00

10 producten

per pagina

Alles voor moderne computers en beeldschermen

De afgelopen jaren zijn zowel computers als beeldschermen enorm veranderd. Zo zijn de grote computerkasten vervangen door veel kleinere, krachtigere computers of wordt er gewerkt met zogenoemde thin clients of clients: kleine computers die werken in combinatie met een server. Welke computerkastje je ook gebruikt, bij Van Dooren Kantoormeubelen bieden we altijd de oplossing die past bij jouw werkplek.

Ergonomie en monitoren

Bij ergonomisch werken wordt al snel gedacht bij een zit-sta bureau of een goede bureaustoel, maar ook een monitor op de goede hoogte draagt bij aan een gezonde werkhouding. Zeker wanneer een bureau als flexibele werkplek wordt gebruikt door werknemers van verschillende lengtes kan het wenselijk zijn om de hoogte van de monitor gemakkelijk aan te passen. Hier bieden onze monitorarmen de uitkomst. Wil je meer weten over hoe monitorarmen passen binnen een ergonomische werkomgeving? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom.

Terug naar boven