Monitorarm Enkel

€ 102,85 € 85,00
Bekijk nu onze enkele Monitorarm! Dit product is beschikbaar in drie verschillende kleuren; zwart, wit of aluminium. Met behulp van de meegeleverde bureauklem en bladdoorvoer is dit product eenvoudig te monteren aan uw bureau. De bureauklem is namelijk eenvoudig in hoogte verstelbaar en dankzij de extensie zijn ook diepteverstellingen makkelijk realiseerbaar, hierdoor beschikt u over meer flexibiliteit bij het instellen van uw monitorarm.

Deze monitorarm kan beeldschermen dragen vanaf 13 tot ongeveer 32 inch. Het product zelf is maximaal belastbaar van twee tot acht kilo.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Op zoek naar een monitorarm met twee schermen? Deze monitorarm is tevens beschikbaar in een uitvoering waarbij er dubbele beeldschermen gedragen kunnen worden. Dit alternatief is te vinden op de website door vanuit de homepagina te klikken

Als u nog wat vragen heeft over bovenstaand product dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Dit kan eenvoudig door te bellen naar ons algemene nummer, dit nummer staat vermeld op de homepagina!

Meer informatie
SKUVD20E
MerkVan Dooren