Rekken

Rekken

Wanneer je snel meer opslagruimte nodig hebt, maar het niet nodig is om je spullen uit zicht te plaatsen, dan zijn rekken een betaalbare en flexibele oplossing. Bij Van Dooren Kantoormeubelen bieden we twee typen rekken aan: van hout en van gegalvaniseerd metaal. In beide gevallen zijn de rekken zowel tegen de muur als losstaand te plaatsen, eenvoudig te (de)monteren en uit te breiden met extra aanbouwrekken!

Let op: onze rekken worden ongemonteerd geleverd!

Lees meer

5 producten

per pagina
 1. Houten Aanbouwrek
  Houten Aanbouwrek
  € 114,95 € 95,00
 2. Houten Basisrek
  Houten Basisrek
  € 151,25 € 125,00
 3. Gegalvaniseerd Beginrek
  Gegalvaniseerd Beginrek
  € 252,89 € 209,00
 4. Compleet Houten Rek
  Compleet Houten Rek
  € 266,20 € 220,00

5 producten

per pagina

Houten rekken

Onze houten rekken zijn een betaalbare, duurzame en flexibele oplossing voor ieder opslagprobleem. Door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te hanteren, maar eenmaal gemonteerd staat er een rek dat wel tegen een stootje kan! De onderdelen zijn immers gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout. Door het design, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen snel en eenvoudig te monteren en/of te demonteren. Hierdoor kun je de opslagruimte in jouw magazijn eindeloos aanpassen, herinrichten en uitbreiden. De rekken kunnen zowel tegen de wand worden geplaatst als vrijstaand en zijn ideaal voor archieven, opslagfaciliteiten en magazijnen.

Metalen rekken

Wanneer je rekken wat stootvaster moeten zijn, zijn onze metalen rekken de beste oplossing. Doordat de rekken tot kleinere onderdelen zijn af te breken leveren ze echter nauwelijks aan handzaamheid en flexibiliteit in. De metalen rekken van Van Dooren Kantoormeubelen zijn gegalvaniseerd, waardoor ze goed bestand zijn tegen roest en andere vormen van corrosie en zijn de onderdelen krasbestendiger: perfect als je regelmatig zware voorwerpen in en uit het rek schuift.

Op bestelling ook in andere maten leverbaar!

Bekijk de verschillende productpagina's voor de standaardopties die we bij Van Dooren Kantoormeubelen kunnen leveren. Daarnaast leveren we onze rekken zo compleet mogelijk: zo zit er standaard bij ieder rek 5 legborden, de benodigde steuntjes of pennen en komen alle beginrekken met een schoor ten behoeve van de stevigheid. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om extra legborden en andere onderdelen te bestellen. Staat de maat die je zoekt er niet tussen? Vrijwel alles is mogelijk, dus neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Terug naar boven