Houten Aanbouwrek

€ 114,95 € 95,00

Heb je al een houten rek staan, maar is het toch niet genoeg om je in je opslagruimte te voorzien. Breid deze dan eenvoudig uit met een van onze aanbouwrekken. Net als onze basisrekken hebben de aanbouwrekken standaard een hoogte van 210 cm, een breedte van 1 meter en zijn ze leverbaar met dieptes van 30, 40, 50 en 60 cm. Toch liever een andere afmeting? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Een aanbouwrek komt standaard met 5 legborden en de benodigde eind- en tussenpennen. Wil je meerdere aanbouwrekken aan hetzelfde basisrek koppelen? Dan adviseren wij om voor ieder tweede aanbouwrek een extra kruisschoor te bestellen.


Heb je nog geen basisrek staan en ben je op zoek naar een oplossing voor een groter opslagprobleem? Neem dan ook een kijkje bij onze complete opstellingen voor meerdere meters aan opslagruimte!


Top kwaliteit tegen een zacht prijsje. 

De onderdelen van dit houten rek zijn gemaakt uit eersteklas Oost-Europees vurenhout. Door het design, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen snel en eenvoudig te monteren en/of te demonteren. Hierdoor kun je de opslagruimte in jouw magazijn eindeloos aanpassen, herinrichten en uitbreiden. Je kiest voor betaalbare flexibiliteit met een goede kwaliteit! Het rek kan zowel tegen de wand worden geplaatst als vrijstaand en is ideaal voor archieven, opslagfaciliteiten en magazijnen.


LET OP: deze rekken worden gedemonteerd geleverd! Dit aanbouwrek is bedoeld voor de uitbreiding van onze eigen basisrekken.

Meer informatie
SKUHAR
MerkVan Dooren
MateriaalHout