Kluizen

Kluizen

Of het nou op het werk is of thuis, in een winkel of op een kantoor: we hebben steeds meer spullen van waarde. Denk hierbij aan erfstukken, maar bijvoorbeeld ook aan persoonlijke data. Bij Van Dooren Kantoormeubelen denken we graag mee hoe je deze spullen het beste op kunt slaan. Aan de hand van de kennis en ervaring van de Vereniging Geld- en Waardeberging helpen we bij het selecteren van een kluis die voldoet aan alle wensen, maar ook aan bijvoorbeeld de eisen van een verzekeraar.

Lees meer

6 producten

per pagina
 1. Sleutelkastje met 20 haken
  Sleutelkastje met 20 haken
  € 19,97 € 16,50
 2. SALVUS Kluis MONZA
  SALVUS Kluis MONZA
  € 469,01 € 387,61
 3. SALVUS Kluis TORINO
  SALVUS Kluis TORINO
  € 459,00 € 379,34
 4. Brandwerende Kast
  Brandwerende Kast
  € 1.426,59 € 1.179,00
 5. Sleutelkastje met 48 haken
  Sleutelkastje met 48 haken
  € 29,04 € 24,00
 6. SALVUS Kluis PALERMO
  SALVUS Kluis PALERMO
  € 709,01 € 585,96

6 producten

per pagina

Brand- of inbraakwerend?

Onze kluizen en aanverwante archiefkasten zijn grofweg in te delen in drie groepen. Het bekendste zijn de inbraakwerende kluizen, waarvan het voornaamste doel is om de inhoud te beschermen tegen diefstal. Daarnaast hebben we brandwerende kluizen: brandkasten die vooral bedoeld zijn om de inhoud te beschermen tegen brand en, in mindere mate, andere catastrofes. Ten slotte zijn er natuurlijk ook kluizen en archiefkasten die beide typen bescherming combineren. Het is belangrijk om goed te bedenken waar je je tegen wilt beschermen, en in welke mate. Bij Van Dooren Kantoormeubelen kijken we graag mee welk product het beste bij je wensen past.

Welke eigendommen ga je opbergen?

Dat de perfecte kluis of archiefkast afhankelijk is van de grootte of hoeveelheid van waardevolle bezittingen die je wilt opbergen spreekt waarschijnlijk wel voor zich. Maar weet je ook dat de waarde van de kostbaarheden bepalend is voor de kluis? Verzekeraars koppelen namelijk een bedrag aan contante waarde aan een kluisnormering als indicatie voor de dekking. Met andere woorden: is je kluis niet goedgekeurd voor de waarde die er in ligt en er gebeurt iets met de inhoud, dan bestaat de kans dat de inhoud niet (volledig) verzekerd is. Wij adviseren daarom altijd om je in te laten lichten over de mogelijkheden en contact op te nemen met je verzekeraar voor de eisen die gesteld worden. Op deze manier kunnen we je zonder problemen ondersteunen bij het aanschaffen van de benodigde kluis!

Terug naar boven