Brandwerende Kast

€ 1.426,59 € 1.179,00
Met deze brandwerende archiefkast zijn je belangrijke documenten beter beschermd tegen brand en diefstal. De kast is uitgerust met brandvertragende vulling volgens de DIN 4102 normering (niet getest), waardoor je administratie geen last heeft van een verhit moment. Daarnaast is de kast standaard uitgerust met een EN 1300 gecertificeerd sleutelslot dat wordt geleverd met twee sleutels. Combineer dat met de driezijdige vergrendeling en je kunt je vertrouwelijke gegevens met een gerust hart in de kast opslaan.

Voor de opslag van je documentatie wordt de kast standaard geleverd met vier in hoogte verstelbare legborden. De kast is verkrijgbaar in lichtgrijs.

De afmetingen van dit product treft u hieronder: - De uitwendige afmetingen van dit product zijn:195Hx93Bx52Dcm - De inwendige afmetingen van dit product zijn: 180Hx81Bx52Dcm

In verband met het gewicht (143 kg) wordt deze kast geleverd op de begane grond achter de eerste deur en enkel wanneer de voordeur zonder trap bereikbaar is.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU15600BK
MerkVan Dooren