Call me back

Stoelen

Van Dooren Kantoormeubelen heeft een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan bureaustoelen. Omdat iedereen anders is en andere behoeftes heeft, biedt Van Dooren Kantoormeubelen een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan.

Zit u dagelijks heel wat uren op uw stoel, dan is een ergonomische bureaustoel zeker iets voor u. De ergonomische bureaustoelen zorgen er namelijk voor dat door de uitgebreide instelmogelijkheden, uw lichaam de juiste steun krijgt. Zit u, of uw medewerkers, minder lang op eens bureaustoel dan zijn bureaustoelen met minder instelmogelijkheden misschien al voldoende.

Een goede bureaustoel uitzoeken is soms zo complex en moeilijk, wat wij dan ook goed begrijpen. Daarom mag u altijd langskomen in onze showroom in ’s-Hertogenbosch. Daar zullen wij u voorzien van de juiste informatie en kunnen wij u alle bureaustoelen laten testen. U mag altijd vrijblijvend langskomen, dit kan met of zonder afspraak. Ook bieden wij u de mogelijkheid een bureaustoel 2 weken vrijblijvend te proberen. Gewoon bij u op kantoor!

Naast de vele bureaustoelen biedt Van Dooren Kantoormeubelen ook een groot assortiment aan in vergaderstoelen, kantinestoelen, designstoelen, werkstoelen en barkrukken.

Veel mensen zitten niet goed op hun stoel, wat rugklachten of in sommige gevallen zelfs chronische pijnen kan veroorzaken. Lees hier hoe u in 5 stappen goed zit op uw stoel.

Van Dooren Kantoormeubelen levert stoelen uit eigen voorraad en de gratis bezorging is inclusief montage zodat u direct gebruik kunt maken van uw aankoop.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4