Vergaderstoel ISO

€ 55,66 € 46,00
De ISO vergaderstoel is een stapelbare stoel zonder armleggers. Deze stoel is voorzien van een solide frame afgewerkt met een zwarte epoxy lak. De standaardkleur van deze stoel in ons assortiment is zwart. Wenst u een andere kleur zitting ? Dat kan echter zit hieraan wel een langere levertijd.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Toch op zoek naar iets anders? Ook hebben we bovenstaande product opgenomen in het assortiment echter dan voorzien van volledige armleggers, dit alternatief heet de “Reno”. Toch op zoek naar een ander type stoel? Bekijk ook andere vergaderstoelen zoals; de Lynx, Terra of de Seth. Bovenstaand genoemde alternatieven zijn allen te bekijken door via de homepagina te klikken op het menu stoelen, vanuit hier kan er verder worden geklikt op de categorie vergaderstoelen waar alle alternatieven te vinden zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord!

Meer informatie
SKU04062
MerkVan Dooren
LevertijdBinnen 10 werkdagen