Bureaustoel JUNO

€ 308,55 € 255,00
Op zoek naar een hippe bureaustoel die bovendien ook nog eens voorzien is van een gaasrug? Bekijk dan nu onze bureaustoel Juno!

Deze bureaustoel is voorzien van een zwart gestoffeerde zitting in combinatie met een gaasrug. Deze stoel is uitgerust met armleggers die zowel in hoogte- als in de breedte verstelbaar/roteerbaar zijn. Voor de extra ondersteuning treft u aan de achterzijde van de rug een ingebouwd kussentje voor de onderrug, dit om eventuele rugklachten tegen te gaan! Het frame van de Juno is gemaakt van kunststof en is daarbij voorzien van multifunctionele wielen die geschikt zijn voor zowel een zachte als gladde achtergrond.

Het zitvlak van deze bureaustoel staat op zijn laagste stand op een hoogte van 48cm, hierbij heeft de rug een hoogte van 110cm. Indien dit product ingesteld staat op zijn hoogste stand dan betreft het zitvlak 56cm en de rug heeft dan een hoogte van 118cm.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Blijkt dit product niet de gewenste bureaustoel te zijn die u voor ogen had? bekijk ook alternatieven van deze bureaustoel als bijvoorbeeld; de Venus, de Polaris of de Capella! Deze bureaustoelen zijn allen terug te vinden op onze website. Deze kunnen teruggevonden worden door eerst naar het menu stoelen te gaan, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie bureaustoelen!
Meer informatie
SKU662288