Stapelstoel

€ 56,87 € 47,00
Onze stapelstoel is al sinds jaar en dag een veelzijdige hardloper in ons assortiment! De stoel kenmerkt zich door een sterk buizenframe en stevige beukenkleurige zitting en rugleuning. Ondanks de solide bouw heeft de stoel toch een toegankelijke, fijne uitstraling.

Door de veelzijdigheid is de kans groot dat je onze stapelstoelen al ergens hebt zien staan. Zo worden ze gebruikt in kantines, maar ook in leslokalen, wachtkamers en conferentiezalen. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en ondanks de zware kwaliteit zijn de stoelen licht van gewicht. Zoals de naam al zegt zijn de stoelen daardoor gemakkelijk op te stapelen en aan de kant te zetten!

Deze stoel wordt standaard geleverd met een beukenkleurige zitting met een kern van multiplex hout. Daarnaast zijn de stoelen leverbaar met een zwart of lichtgrijs frame. Om je vloer te beschermen komen de stoelen ook met kunststof doppen onder de poten.

Ben je toch op zoek naar een alternatief? Bekijk dan bijvoorbeeld onze kantinestoelen voor andere stevige, lichtgewicht stoelen. Daarnaast hebben we andere vergaderstoelen waarmee je gasten prima kunt ontvangen!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKU03001SS
MerkVan Dooren