Sleutelkastje met 20 haken

€ 19,97 € 16,50
Beschik jij over diverse sleutels en ben je deze geregeld kwijt? Door middel van een sleutelkast kunnen jouw sleutels zowel veilig als op een vaste plek worden opgeborgen!

Dit product beschikt over 20 haken en labels, waaraan sleutels kunnen worden opgehangen en worden gelabeld. Ook zitten er standaard bij deze sleutelkast twee sleutels waarmee het product kan worden afgesloten.

De sleutelkast is gemaakt van metaal en kent een afmeting van 20cm lang bij 20cm breed bij 13cm hoog.

Mits op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!
Op zoek naar een sleutelkast maar zijn 20 haken alsnog te weinig? Dit product is eventueel ook leverbaar in een uitvoering met 48 haken. Dit alternatief is op de website te bekijken door vanuit de homepagina te gaan

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKUKB20
MerkVan Dooren