Houten Basisrek

€ 151,25 € 125,00

Wie aan de uitbreiding van zijn/haar opslagruimte denkt, denkt al snel aan houten stellingen. Het is immers een flexibele, betaalbare en duurzame oplossing voor archieven, opslagfaciliteiten en magazijnen. Standaard hebben onze houten rekken een hoogte van 210 cm, een breedte van 1 meter en zijn ze leverbaar met dieptes van 30, 40, 50 en 60 cm. Toch liever een andere afmeting? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Een basisrek komt standaard met 5 legborden, de benodigde eindpennen en een kruisschoor voor extra stevigheid en veiligheid.


Is één rek niet voldoende om je van alle opslagruimte te voorzien? Neem dan ook een kijkje bij onze aanbouwrekken en onze complete opstellingen!


Top kwaliteit tegen een zacht prijsje. 

De onderdelen van dit houten rek zijn gemaakt uit eersteklas Oost-Europees vurenhout. Door het design, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen snel en eenvoudig te monteren en/of te demonteren. Hierdoor kun je de opslagruimte in jouw magazijn eindeloos aanpassen, herinrichten en uitbreiden. Je kiest voor betaalbare flexibiliteit met een goede kwaliteit! Het rek kan zowel tegen de wand worden geplaatst als vrijstaand en is ideaal voor archieven, opslagfaciliteiten en magazijnen.


LET OP: deze rekken worden gedemonteerd geleverd!

Meer informatie
SKUHCR
MerkVan Dooren
MateriaalHout