Compleet Houten Rek

€ 266,20 € 220,00

Behoefte aan veel extra opslagruimte? Met onze complete houten rekken leveren we het houten basisrek direct met het gewenste aantal aanbouwrekken! Standaard hebben de rekken een hoogte van 210 cm en een breedte van 1 meter per segment en zijn ze leverbaar met dieptes van 30, 40, 50 en 60 cm. Toch liever een andere afmeting? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ieder segment komt standaard met 5 legborden en de benodigde eind- en tussenpennen. Daarnaast leveren we naast ieder basisrek ook ieder tweede basisrek met een kruisschoor voor extra stevigheid en veiligheid.

Top kwaliteit tegen een zacht prijsje. 

De onderdelen van dit houten rek zijn gemaakt uit eersteklas Oost-Europees vurenhout. Door het design, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen snel en eenvoudig te monteren en/of te demonteren. Hierdoor kun je de opslagruimte in jouw magazijn eindeloos aanpassen, herinrichten en uitbreiden. Je kiest voor betaalbare flexibiliteit met een goede kwaliteit! Het rek kan zowel tegen de wand worden geplaatst als vrijstaand en is ideaal voor archieven, opslagfaciliteiten en magazijnen.

LET OP: deze rekken worden gedemonteerd geleverd!

Meer informatie
SKUHR100
MateriaalHout