Monitorarm Dubbel

€ 119,79 € 99,00
Eenvoudig je monitorschermen willen ophangen? Met behulp van onze dubbele monitorarmen kunnen er maar liefst twee beeldschermen tot een maximumgewicht van acht kilo aan beide armen worden opgehangen!

Dit product is beschikbaar in drie verschillende kleuren; zwart, wit of aluminium. Met behulp van de meegeleverde bureauklem en bladdoorvoer zijn de monitorarmen eenvoudig te monteren aan uw bureau. De bureauklem is namelijk eenvoudig in hoogte verstelbaar en dankzij de extensie zijn ook diepteverstellingen makkelijk realiseerbaar, hierdoor beschikt u over meer flexibiliteit bij het instellen van uw monitorarmen.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Heeft dit producten raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar wenst u alternatieven te bekijken? Ook is dit product verkrijgbaar in een uitvoering met een enkele monitorarm. Om dit alternatief te kunnen bekijken dient u vanaf de homepagina te klikken op het menu “accessoires” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “voor computers & beeldschermen” waar het alternatief te zien is.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUVD20D
MerkVan Dooren