Barkruk WINNY

€ 154,88 € 128,00
De barkruk Winny is een mooie kleurrijke barkruk op een vaste hoogte van 75cm. Deze stoel staat uiteraard niet mis binnen een vergader- of kantineruimte.

De Winny is geschikt voor zowel in- als outdoor, mede door de kunststof zitting en voetenring is deze barkruk makkelijk afneembaar en schoon te maken. Bovendien is deze barkruk recyclebaar en beschikbaar in diverse kleuren als; oranje, antraciet, rood, pistache, ivoor en zand.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de barkruk wordt kant en klaar geleverd!

Wekt deze barkruk de benodigde interesse maar blijkt dit product toch niet helemaal te zijn waar u naar op zoek bent? Bekijk ook andere barkrukken in ons assortiment als bijvoorbeeld de Onno of de Kim. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit onze homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie barkrukken waar de alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUW7522
MerkVan Dooren