Statafel/Bartafel 80x80cm

€ 385,99 € 319,00
Bent u op zoek naar een compacte bartafel voor een vergader-, ontvangst-, of kantineruimte? Bekijk dan nu onze bartafel van 80x80cm.

De bladen die op dit product bevestigd zijn komen voort uit het materiaal melamine waarbij de randen zijn afgewerkt met een pvc-stootrand en de standaarddikte neerkomt op 25 millimeter. Rondom de kleurkeuze kan er gekozen worden uit onze standaardkleuren; wit, lichtgrijs, havanna, beton look, midden-, licht-, natuur- en bruin eiken. De kleur beuken is op bestelling mogelijk zolang de voorraad strekt. Het onderstel van deze bartafel is gemaakt van metaal en is beschikbaar in drie verschillende kleuren; zwart, wit en aluminium. De tafel kent een vaste hoogte van 110cm.

Mits op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het opgegeven opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar heeft u toch iets anders in gedachten? Tevens is dit product beschikbaar in de uitvoering 180x80cm. Uiteraard is deze variant te bekijken op onze website! Dit alternatief is terug te vinden onder het menu; bureaus/tafels vanuit hier kunt u klikken op de categorie statafels, binnen deze categorie is het alternatief te vinden!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer.
Meer informatie
SKU26080BT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (110 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel80 cm x 80 cm