Barkruk KIM

€ 192,39 € 159,00
Met behulp van de barkruk Kim voelt elke vrijdagmiddag(borrel) toch net iets comfortabeler. Deze barkruk staat niet mis bij verschillende gelegenheden als bijvoorbeeld; meetings, showroombezoeken of bij een lunch in de kantine.

Mede dankzij haar moderne uitstraling staat deze barkruk niet mis bij zowel een bar als een statafel. Ook zit u met deze kruk op een hoogte van 82 centimeter. De afmeting(en) van het kunstlederen zittingsvlak betreft 34 bij 34 cm.

Standaard is het onderstel van dit product afgewerkt met een wit frame in combinatie met een witte zitting of een zwart frame in combinatie met een zwarte zitting. Tegen een kleine meerprijs is het onderstel ook verkrijgbaar in de kleur chroom. De opties voor de kleurencombinaties zijn weergegeven aan de rechterzijde van het scherm.

Indien op voorraad betreft de levertijd van de barkruk Kim naar verwachting 10 werkdagen. Mocht dit product niet voorradig zijn dan is de leveringsverwachting terug te vinden op de orderbevestiging.

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan nu andere modellen als de Winny of de Eva barkruk. Om deze producten te kunnen bekijken kunt u gaan naar de categorie stoelen en vervolgens vanuit daar dient u te klikken op de categorie barkrukken.

Meer informatie
SKU0606BK
MerkVan Dooren