Roldeurkast 198cm hoog

€ 540,87 € 447,00
Opties
Roldeurkasten zijn tegenwoordig een vertrouwd beeld op het kantoor. Doordat de jaloeziedeuren in de kast rollen blijft de ruimte voor de kast altijd vrij en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. Ideaal dus wanneer de ruimtes op kantoor krapper worden, of juist wanneer je bewust veel ruimte vrij wilt houden! Deze kantoorkast met een hoogte van 198 centimeter biedt genoeg opslagruimte voor je administratie en kantoorartikelen, maar is ook ideaal voor bijvoorbeeld gereedschap.

Onze roldeurkasten bestaan uit een geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal met kunststof roldeuren. Standaard heeft deze hoge roldeurkast een breedte van 120 cm en is de kast verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, zwart, antraciet, aluminium en wit. Hierdoor past de kast altijd mooi bij je bureau of andere meubels. Daarnaast is de kantoorkast uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels) en is de prijs op internet inclusief 4 legborden. Zo kun je direct met de kast aan de slag!

Het grote voordeel van de roldeurkasten van 120 cm breed is dat ze uit te breiden zijn met een aantal handige opties, zoals een uittrekbare lade, een uittrekbaar legbord of een uittrekbare hangmappenframe voor bijvoorbeeld A4 hangmappen. Op deze manier kun je de opbergkast personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Een mooie kast op maat hoeft niet duur te zijn!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUR7198RK
MerkVan Dooren
MateriaalEpoxy gelakt metaal