Roldeurkast 198cm hoog (smalle uitvoering)

€ 523,93 € 433,00
Opties
Op vrijwel ieder kantoor is tegenwoordig wel een roldeurkast te vinden. Doordat de jaloeziedeuren in de kast rollen blijft de ruimte voor de kast altijd vrij en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. Dit zorgt ervoor dat de ruimte rond een kast vrij wordt gehouden. Met deze smalle variant van de hoge roldeurkast, die een hoogte van 198 cm en een breedte van 100 cm heeft, wordt de hoogte van je ruimte optimaal gebruikt, terwijl je ook plek overhoudt voor andere meubels of de kast tactisch in de ruimte kan plaatsen.

De opbergkast is stevig door de geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal en afsluitbaar met kunststof jaloezieën. De kast is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit en uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels). De prijs op deze pagina is tevens inclusief vier legborden. Wil je toch meer legborden? Dan bestel je er op deze pagina gewoon nog een aantal extra!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Bent u geïnteresseerd in dit product maar wenst u een ander formaat? Ook is dit product beschikbaar in een 198x120cm uitvoering! Dit alternatief is te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “kasten” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “roldeurkasten” waar de andere uitvoering te bekijken is!

Als u nog wat vragen heeft over bovenstaand product dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Dit kan eenvoudig door te bellen naar ons algemene nummer, dit nummer staat vermeld op de homepagina!

Meer informatie
SKUR7198RK-100
MerkVan Dooren
MateriaalEpoxy gelakt metaal