Roldeurkast 72,5cm hoog

€ 431,97 € 357,00
Opties
Roldeurkasten zijn tegenwoordig een vertrouwd beeld op het kantoor. Doordat de jaloeziedeuren in de kast rollen blijft de ruimte voor de kast altijd vrij en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. Dit zorgt ervoor dat de ruimte rond een kast vrij wordt gehouden. Onze lage roldeurkasten van 72,5 cm hoog torenen niet boven je andere kantoormeubelen uit en gaan daardoor helemaal op in de rest van het interieur. Perfect wanneer er wel behoefte is aan extra opbergruimte en geen grote kasten in je kantoor wilt, maar ook een stijlvolle toevoeging in bijvoorbeeld de vergaderruimte!

Door de geheel gelaste constructie van epoxy gelakt metaal is de kast erg stevig, terwijl de kunststof roldeuren juist soepel in de kast rollen. Standaard heeft deze roldeurkast een breedte van 120 cm en is de kast verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, aluminium en wit. Hierdoor past de kast altijd mooi bij je bureau of andere meubels. Daarnaast is de kantoorkast uitgerust met een cilinderslot (incl. 2 sleutels) en is de prijs op internet inclusief 1 legbord. Zo kun je direct met de kast aan de slag!

Deze lage roldeurkasten kunnen worden voorzien van een topblad zodat ze perfect passen bij je bureau en de rest van je meubels. Net als onze andere kantoormeubelen zijn deze topbladen standaard verkrijgbaar in beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wild peren en wit.

Het grote voordeel van de roldeurkasten van 120 cm breed is dat ze uit te breiden zijn met een aantal handige opties, zoals een uittrekbare lade, een uittrekbaar legbord of een uittrekbare hangmappenframe voor bijvoorbeeld A4 hangmappen. Op deze manier kun je de opbergkast personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Een mooie kast op maat hoeft niet duur te zijn!
Meer informatie
SKUR7725RK
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
MateriaalEpoxy gelakt metaal