Directiefauteuil TALITHA

€ 506,99 € 419,00
Opties
Op zoek naar een chique en elegante directiestoel voor in uw kantoor- of vergaderruimte? bekijk dan nu onze Talitha! Deze Eyecatcher is een ware bestseller voor directieleden!

De standaardkleur van de zitting van deze stoel is zwart waarbij de stof kunstleder betreft. De Talitha zelf is uitgerust met verstelbare armleggers. Afgewerkt met een chroom onderstel is deze stoel zowel in de hoogte als in de laagte instelbaar. De wielen die onder de stoel bevestigd zitten zijn ontworpen voor een zachte ondergrond. Wenst u andere wielen? Dat is mogelijk! Aan de rechterzijde van het scherm kunt u de keuze maken voor andere wielen! Ook kunt u een vloermat aanschaffen voor onder de bureaustoel, dit is optioneel en niet standaard!

Mits op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Bent u niet alleen op zoek naar een directiestoel maar ook naar vergaderstoelen? De Talitha is ook beschikbaar in een vergaderstoel uitvoering. Deze vergaderstoel is afgewerkt met schuifdoppen waardoor krassen op de vloer worden voorkomen.

Niet helemaal overtuigd van bovenstaande directiestoel? Bekijk dan ook onze Bravo directiestoel! U kunt dit alternatief bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie directiestoelen waar de Bravo te zien is!

Als u nog wat vragen heeft over bovenstaand product dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Dit kan eenvoudig door te bellen naar ons algemene nummer, dit nummer staat vermeld op de homepagina!

Meer informatie
SKU70601
MerkVan Dooren
Functiemogelijkheden stoelZithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Kantelbare Zitting en Rug