ULTRADJUST Elektrische Zit-sta Tafel SMART 180x80cm

€ 688,49 € 569,00
Opties
Het Ultradjust Smart bureau is de meest recente verschijning binnen de Ultradjust serie. Deze elektrische zit-sta bureau is ergonomisch en in hoogte instelbaar van 65 tot 130cm.

Rondom de bladkleuren is er keuze uit ons standaardassortiment; wit, lichtgrijs, havanna, beton look, midden-, natuur-, licht eiken- en bruin eiken. De kleur beuken zal binnenkort ons assortiment verlaten en is leverbaar tot de voorraad strekt. Het onderstel van de Ultradjust Smart is gemaakt van metaal, is voorzien van twee motoren en is verkrijgbaar in de kleuren; zwart, wit en aluminium.

Gebruikers van de Ultradjust Smart hebben de optie om de hoogte of laagte van het bureau af te kunnen lezen door middel van een memory display. Ook kunnen er eenvoudig vier hoogte-/laagte standen worden opgeslagen. Let wel op dat de memory display optioneel is niet standaard inbegrepen is en tegen meerprijs verkrijgbaar is.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Bent u geïnteresseerd in de Smart maar wenst u een ander formaat? Ook is dit product beschikbaar in de afmetingen; 120x-,140x-160,- en 200x80cm. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te klikken op het menu; “Bureaus/tafels” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “zit-sta bureaus” waar de alternatieven te zien zijn!

Mocht het lezen van bovenstaande tekst vragen opwekken? Dan kunnen deze vragen uiteraard gesteld worden aan het verkoopteam! Het verkoopteam is te bereiken door te bellen naar het algemene nummer!
Meer informatie
SKUS-UA188HV2M
MerkUltradjust
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel180 cm x 80 cm