ULTRADJUST E2 Elektrische Zit/Statafel 160x80 cm

€ 732,05 € 605,00
Opties
Ben jij op zoek naar een verstelbaar bureau tegen een aannemelijke prijs? Nu verkrijgbaar onze Ultradjust slinger in een ‘snellere uitvoering’ Dit model is ten opzichte van haar voorganger tweemaal zo snel in hoogte als in laagte verstelbaar.

Op het gebied van ergonomie is dit bureau traploos verstelbaar van 71 tot 120 cm. Mede door haar snelheid is het voor gebruikers aangenamer om dit bureau sneller in te stellen op de door zijn of haar gewenste werkhouding.

Het frame van deze zit/sta-bureau is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit en aluminium. Op dit frame kunnen bladen tot 160x80cm worden bevestigd. Al onze basiskleuren zijn verkrijgbaar in dit formaat en te bevestigingen op de Ultradjust Fast. Onder onze basiskleuren vallen de kleuren: wit, havanna, bruin eiken, midden eiken, natuur eiken, licht eiken, lichtgrijs en wit.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent alleen twijfelt u over de afmeting? Ook is dit product verkrijgbaar in een uitvoering van; 120x-,140 en 180x80cm! Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar de categorie “instelbare bureaus en tafels”

Mocht het lezen van bovenstaande tekst vragen opwekken? Dan kunnen deze vragen uiteraard gesteld worden aan het verkoopteam! Het verkoopteam is te bereiken door te bellen naar het algemene nummer!

Meer informatie
SKUUA168HV2M
MerkUltradjust
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel160 cm x 80 cm