Ultradjust Hoekbureau E2

€ 1.687,95 € 1.395,00
Opties
Een E1 hoekbureau combineert het gemak van een groot bureau met de flexibiliteit die je gewend bent van ULTRADJUST!

Wie ergonomische wil werken was tot voor kort aangewezen op rechthoekige in hoogte verstelbare bureaus. En dat terwijl hoekbureaus juist zo praktisch zijn: je creëert namelijk een werkruimte om je heen. Maar nu is er het E2 hoekbureau van ULTRADJUST! Deze tafel combineert het gemak van een traditioneel hoekbureau met het beste dat de ergonomische bureaus van ULTRADJUST te bieden hebben. Net als de rechthoekige E2 bureaus zijn deze zit/sta-hoekbureaus in hoogte verstelbaar van 65 tot en met 130 cm. En dat allemaal met een druk op de knop!

Zoals je gewend bent zijn de werkbladen verkrijgbaar in onze acht verschillende standaardkleuren: beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wildperen en wit. Andere bladkleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. Het onderstel komt in de kleuren aluminium, wit en zwart. Net als bij onze andere elektrisch verstelbare bureaus van ULTRADJUST is er de mogelijkheid om het bureau uit te breiden met een memory display. Hiermee heb je de mogelijkheid om de hoogte af te lezen, maar ook om vier standen op te slaan.

Maar daar houden de mogelijkheden niet op! De ergonomische tafel is verkrijgbaar met een breedte van 160, 180 en 200 cm. De standaard diepte van het bureau is 160 cm, maar op aanvraag zou dit veranderd kunnen worden tot een maat variërend van 110 tot 180 cm. Ook is het aanbouwblad op aanvraag te leveren in een andere kleur dan het hoofdwerkblad. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie
SKUUAHE2
MerkUltradjust
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel x