Aeris Swopper-Microvezel

€ 695,75 € 575,00
Wie aan de Swopper denkt, denkt aan de Swopper STANDARD Comfort. Natuurlijk valt ook dit model op door de gepatenteerde 3D mechaniek die je continu in beweging houdt en actief zitten ondersteunt, maar ook de kleuren werken mee aan de speelse uitstraling. De microvezelbekleding van deze ergonomische stoel is namelijk verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Daarnaast is het frame verkrijgbaar in zwart, wit en metallic grijs en kan de veer geleverd worden met dezelfde kleur als de zitting of het frame. Zo vind je bij Van Dooren altijd een Swopper die bij je past!

Een stoel van Swopper is de perfecte toevoeging voor een ergonomische werkplek. Door je werkplek ergonomisch in te richten voorkom je een slechte werkhouding en worden nek-, schouder- en rugklachten of zelfs chronische pijn voorkomen. Dit model is in hoogte verstelbaar op zithoogtes van 45 to 59 cm.

Uiteraard is het mogelijk de Swopper STANDARD Comfort verder aan te passen aan je persoonlijke wensen. Zo kan de stoel geleverd worden met een gasveer voor een lagere zithoogte en met een gasveer voor lichtere mensen (35 - 50 kg). Beide gasveren hebben een bereik van  = 42 - 56 cm. Wil je juist een Swopper STANDARD Comfort met een hogere voet? Kijk dan eens bij onze Swopper HIGH stoelen: deze modellen zijn uitgerust met een langere gasveer, waardoor het bereik van de zithoogte vergroot tot 49 - 69 cm!
Meer informatie
SKUSWOP-SC
Merkaeris
LevertijdCirca 6 weken