81-serie Rolblok 3 laden

€ 272,25 € 225,00
Het opbergen van je spullen aan je werkplek, dat doe je met een ‘rol- of ladenblok’. Deze rolblokken van de 81-serie lijn zijn standaard voorzien van drie laden met daarbij als extra toevoeging een pennenbakje.

Het rolblok komt inclusief twee sleutels waarmee het product afsluitbaar is. Jouw spullen zullen ten alle tijden veilig zijn! De afmetingen van dit product zijn: H61,5xB42xD58. De binnenkant van de pennenbak lade kent een afmeting van: H5xB33x45cm diep, dit geldt ook voor de overige lades alleen hebben deze een hoogte van 8- in plaats van 5 centimeter .Geen overbodige luxe aan de 81-serie is dat het product een anti-kantelmechaniek bevat, dit houdt in dat er tegelijkertijd maar één laden open kan staan (met uitzondering van het pennenbakje).

Dit product is beschikbaar in de kleuren; aluminium, antraciet, zwart of wit. Optioneel hierbij is de keuze voor een topblad uit een van onze standaardkleuren. Dit zijn de kleuren; licht eiken, bruin eiken, midden eiken, natuur eiken, wit, lichtgrijs, beton look en havanna!

Wenst u ook nog andere alternatieven te bekijken? Dit product is ook beschikbaar in diverse uitvoeren zoals met bijvoorbeeld een hangmappenlade. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “kasten” vanuit hier kan er geklikt.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU81031RBT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
MateriaalEpoxy gelakt metaal