81-serie Rolblok 2 laden

€ 272,25 € 225,00
Wanneer je meer opbergruimte wilt op je werkplek voor persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk en je een luxe ladeblok wilt, dan komt je uit bij de ladeblokken van de 81-serie. Dit rolblok met 2 laden heeft naast een normale lade ook een diepere lade heeft die geschikt is voor hangmappen. De rolcontainer komt standaard met een metalen top, maar kan ook voorzien worden van een gemelamineerd topblad (beschikbare kleuren: beton look, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, licht eiken en wit).

De 81-serie bestaat uit luxe rolblokken en standcontainers waarbij de extra pennenlade meteen in het oog springt. Daarnaast hebben de ladeblokken een extra beveiliging, waardoor er maar een lade per keer geopend kan worden. Dit voorkomt dat het ladeblok kantelt wanneer de laden vol zitten. De laden zijn tevens voorzien van telescoopgeleiders om ze soepel te laten lopen. De ladeblokken hebben een cilinderslot (incl. 2 sleutels) om je spullen veilig op te bergen en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, aluminium, antraciet en wit.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Wenst u alternatieven van bovenstaand product te bekijken? Dit is mogelijk! er zijn namelijk diverse alternatieven in het assortiment opgenomen, deze zijn te bekijken door vanaf de homepagina naar het menu kasten, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie rolblokken waar de alternatieven te zien zijn!

Wist je dat een rolblok heel goed te gebruiken is in combinatie met een zit-sta bureau? Door een minimumhoogte in te stellen op je ergonomische bureau zorg je ervoor dat de tafel netjes boven het rolblok blijft!

Meer informatie
SKU81021RBT
MerkVan Dooren
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
MateriaalEpoxy gelakt metaal