Draaideurkast 197cm hoog

€ 337,59 € 279,00
Opties
Op zoek naar een grote bergruimte voor je spullen? Bekijk nu deze archief/draaideurkast van 197cm hoog!

Afgewerkt met epoxylak is deze kast verkrijgbaar in drie verschillende kleuren namelijk grijs, zwart en antraciet. Standaard bij levering ontvangt u bij dit product een cilinderslot inclusief 2 sleutels. Bovendien is de kast voorzien van 4 legborden.

De volledige afmeting van deze kast is: 197cm hoog bij 90cm breed bij 44 cm diep.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Klinkt dit product interessant maar wenst u toch een ander formaat? Ook is dit product beschikbaar in verschillende afmetingen, deze zijn te bekijken door vanuit onze homepagina te gaan naar het menu “kasten” waar er geklikt kan worden op de categorie “draaideurkasten”, hier zijn de alternatieven te bekijken!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Let er wel bij dit product op dat lichte lakschade mogelijk is!

Meer informatie
SKU07197DK
MerkVan Dooren
MateriaalEpoxy gelakt metaal