Verstelbare bureaus

Verstelbare bureaus

Als je graag flexibel wilt zijn in je manier van werken kom je al gauw op een verstelbaar bureau uit. Kenmerkend is dat deze in een handomdraai op een andere werkhoogte in te stellen zijn. Hierdoor dragen ze bij aan een gezondere werkomgeving, maar zijn ze ook ideaal voor flexibele werkplekken. Bij Van Dooren Kantoormeubelen zijn alle verstelbare tafels te gebruiken als zit-sta bureaus: door hun grote bereik geven de ergonomische tafels je werknemers de vrije keuze geven om hun werk zittend of staand uit te voeren.

Lees meer

Producten 1-12 van 29

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 29

Pagina
per pagina

De ergonomische voordelen van verstelbare tafels

Onze flexibele zit-sta tafels zorgen ervoor dat je een bureau precies op de gewenste hoogte kan plaatsen, waardoor je een optimale werkhouding kan aannemen, maar kun je ook afwisselend staand en zittend werken. Een ergonomische oplossing dus, waarmee je je bloedsomloop bevordert en je verschillende spiergroepen aanspreekt. Hiermee voorkom je veelvoorkomende lichamelijke klachten. Met de DESKY bureaufiets houdt je jezelf eveneens fris en alert gedurende een lange werkdag.

Een flexibele werkplek die ook echt flexibel is!

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat bedrijven afstappen van de persoonlijke werkplekken en gaan werken met flexibele werkplekken. Hierdoor ontstaat een nieuwe ergonomische uitdaging: hoe past een bureau zich aan meerdere werknemers aan? Ook hier is een verstelbaar bureau de meest gekozen én meest gewaardeerde uitkomst.

Een verstelbaar bureau voor ieder budget

Bij Van Dooren Kantoormeubelen hebben we altijd een verstelbare tafel die bij je past. Zo zijn we trots dat we met ULTRADJUST een merk in huis hebben dat al jaren garant staat voor elektrische bureaus en slingerbureaus van hoge kwaliteit. Sinds kort hebben we ook de HOLA in ons assortiment: een elektrische krachtpatser die uitblinkt in comfort, betaalbaarheid en gebruiksgemak. Meer weten? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom!

Terug naar boven