HOLA Elektrische Zit/Statafel 120x80cm

€ 562,65 € 465,00
Opties
De HOLA elektrische zit/statafel is ons nieuwste ergonomische bureau. Ideaal voor een flexwerkplek, maar ook perfect voor een gezonde werkomgeving waarin je staan en zittend werken af wilt wisselen. Door middel van twee motoren beweegt het werkblad zich nagenoeg geruisloos op en neer en de afgeronde voet is niet alleen stabiel, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Een aanwinst voor ieder modern kantoor!

HOLA bureaus worden standaard geleverd met een memory display. Hiermee verstel je niet alleen de hoogte van je bureau, maar kun je tevens de huidige hoogte aflezen en drie standen opslaan. Dit bureau is in hoogte instelbaar van 65- tot 130cm! Perfect als een bureau regelmatig door dezelfde persoon/personen wordt gebruikt.

De elektrische verstelbare HOLA bureaus zijn leverbaar met een; aluminium, zwart of wit frame waarbij er keuze is uit de standaard bladkleuren: beton look, bruin eiken, havanna, lichtgrijs midden eiken, natuur eiken, licht eiken en wit. Nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken in onze showroom en ervaar zelf het gemak van de HOLA!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Bent u op zoek naar een ander formaat? Ook is de HOLA beschikbaar in de afmetingen; 140x-, 160x-, 180x-, en 200x80cm! Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te klikken op het menu “bureaus/tafels” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “zit-sta bureaus” waar de alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUHL128
MerkHOLA
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel120 cm x 80 cm