HOLA Elektrische Zit/Statafel 200x80cm

€ 635,25 € 525,00
De HOLA zit-statafel van 200 x 80cm is in de lengte de langste elektrisch verstelbare tafel uit het assortiment. Ideaal voor een ruime flexwerkplek, maar ook perfect voor een gezonde werkomgeving waarin je staan en zittend werken af wilt wisselen. Door middel van twee motoren beweegt het werkblad zich nagenoeg geruisloos op en neer en de afgeronde voet is niet alleen stabiel, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Een aanwinst voor ieder modern kantoor!

HOLA bureaus worden standaard geleverd met een memory display. Hiermee verstel je niet alleen de hoogte van je bureau, maar kun je tevens de huidige hoogte aflezen en drie standen opslaan. Perfect als een bureau regelmatig door dezelfde persoon/personen wordt gebruikt. De maximale draagkracht van dit bureau betreft ongeveer 80 Kilo!

Het frame van deze elektrische verstelbare HOLA bureaus zijn leverbaar in drie verschillende kleuren; aluminium, zwart en wit. Wat betreft de bladkleuren heeft u de keuze uit acht verschillende kleuren, dit zijn de kleuren; en onze acht standaard Licht eiken, midden eiken, natuur eiken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, beton look en wit! Nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken in onze showroom en ervaar zelf het gemak van de HOLA!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Klinkt dit product interessant maar wenst u echter toch een ander formaat? Ook is dit product beschikbaar in diverse afmetingen zoals; 120x-, 140x-, 160x- en 180x80cm. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te klikken op het menu “bureaus/tafels” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “Zit-sta bureaus” waar bovengenoemde alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.
Meer informatie
SKUHL208
MerkHOLA
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)