Elektrische bureaus

Elektrische bureaus

Zit-sta bureaus worden een steeds vertrouwder beeld op het kantoor. Door de hoogte verstelbare bureaus krijgen werknemers de vrije keuze om het werk staand of zittend uit te voeren, wat bijdraagt aan een gezonde, ergonomische werkomgeving. Daarnaast zijn het ideale tafels om te gebruiken als flexibele werkplekken: de zit-sta tafels zijn namelijk geschikt voor mensen met uiteenlopende lengtes. Maar een gezonde werkhouding hoeft niet ten koste te gaan van comfort. Daarom bieden we bij Van Dooren Kantoormeubelen een uitgebreid assortiment van elektrisch verstelbare bureaus in verschillende prijsklasses.

Lees meer

Producten 1-12 van 27

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 27

Pagina
per pagina

Alle voordelen van zit-sta tafels

Onze elektrische tafels bieden alle voordelen die je kent van de zit-sta bureaus. Niet alleen kun je je optimale werkhouding aannemen door je bureau op de perfecte hoogte te plaatsen, maar je hebt ook de mogelijkheid om afwisselend staand en zittend te werken. Door iedere 30 tot 60 minuten van houding te veranderen bevorder je de bloedsomloop en spreek je verschillende spiergroepen aan en vermijd je veelvoorkomende klachten. Ook is het mogelijk om met onze DESKY bureaufiets in beweging te blijven. Hierdoor houd je je lichaam de hele dag fris en alert!

Verstelbaar met één druk op de knop

Een elektrisch bureau biedt daarbovenop echter nog een ander voordeel. Het verstellen gebeurt namelijk niet met een zogenaamde handslinger, maar met een eenvoudig paneeltje onder het werkblad. Erg comfortabel wanneer je meerdere keren per dag je bureau wilt verstellen. Voor de meeste bureaus zijn deze panelen uit te breiden met een memory display. Behalve twee knoppen om het bureaublad te verhogen en te verlagen, heeft dit uitgebreidere paneel ook een schermpje waarop je de hoogte van het bureau af kunt lezen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om meerdere werkhoogtes op te slaan: ideaal wanneer dezelfde hoogtes regelmatig worden afgewisseld.

Onze elektrische zit-sta bureaus

Bij Van Dooren Kantoormeubelen hebben we een uitgebreid assortiment van elektrisch verstelbare tafels. Zo zijn de zit-sta tafels van ULTRADJUST al jaren een begrip in de markt van de ergonomische bureaus en heeft dit merk elektrische bureaus toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Sinds kort hebben we de HOLA aan ons assortiment toe mogen voegen. De HOLA blinkt uit in betaalbaarheid, zonder daarbij in te leveren aan comfort en gebruiksgemak.

Terug naar boven