Zit-sta bureaus

Zit-sta bureaus

De laatste jaren worden zit-sta bureaus steeds populairder op de werkvloer. De hoogte verstelbare bureaus geven de werknemer de vrije keuze om het werk staand of zittend uit te voeren en dragen daarmee bij aan een gezondere werkomgeving. Ook kunnen ze worden gebruikt voor flexibele werkplekken, zodat de bureaus geschikt zijn voor mensen met verschillende lengtes. Zit-sta tafels zijn er in twee vormen: bureaus met een slinger die handmatig op de goede hoogte kunnen worden gezet en tafels die door middel van een motor en een paneel elektrisch versteld kunnen worden.

Lees meer

Producten 25-30 van 30

Pagina
per pagina

Producten 25-30 van 30

Pagina
per pagina

De voordelen van zit-sta tafels

Het positieve effect van de flexibele zit-sta bureaus is tweeledig. Allereerst zorgt het ervoor dat je een bureau precies op de gewenste hoogte kan plaatsen, waardoor je een optimale werkhouding kan aannemen. Ideaal dus als een bureau door meerdere personen gebruikt dient te worden. Maar ook bij individuele werkplekken biedt een zit sta bureau een groot voordeel: de gebruiker kan namelijk afwisselend zittend en staand het werk uitvoeren.

Blijf in beweging met een elektrisch verstelbaar bureau!

En die afwisseling is belangrijk: langdurig staan kan immers net als langdurig zitten leiden tot een verminderde doorbloeding of rugklachten en wordt afgeraden bij kwetsbare groepen. Juist door iedere 30 tot 60 minuten van houding te veranderen bevorder je de bloedsomloop en spreek je verschillende spiergroepen aan, waardoor klachten worden voorkomen. Wil je tijdens de werkdag je lichaam optimaal in vorm houden? Dan is het zelfs mogelijk om met een bureaufiets, zoals onze DESKY, zelfs tijdens kantooruren in beweging te blijven.

Zit sta bureaus bij Van Dooren Kantoormeubelen

Wie op zoek is naar een verstelbaar bureau komt al snel uit bij de zit sta bureaus van ULTRADJUST. Of je voorkeur nou uit gaat naar een elektrisch bureau of een slingerbureau, dit merk heeft haar sporen in de afgelopen jaren wel verdiend. Maar met de HOLA is er ook een nieuwe elektrische topper onder de verstelbare bureaus. De HOLA blinkt uit in betaalbaarheid, zonder daarbij in te leveren aan comfort en gebruiksgemak.

Terug naar boven