ULTRADJUST Elektrische Zit-sta Tafel SMART 160x80cm

€ 676,39 € 559,00
Opties
De Ultradjust Smart is het meest recente gezicht binnen de Ultradjust serie! De Smart is een ergonomisch elektrisch zit-sta bureau dat in hoogte verstelbaar is van 65 tot 130cm.

Wat betreft de bureaubladkleuren heeft u de keuze uit ons standaardassortiment; wit, lichtgrijs, havanna, beton look, licht-, midden-, natuur- en bruin eiken. Het frame van de Ultradjust Smart is gemaakt van metaal, bevat twee motoren en is beschikbaar in de kleuren; zwart, aluminium en wit.

Gebruikers van de Ultradjust Smart hebben de optie om de hoogte of laagte van het bureau af te lezen aan de hand van een memory display. Let hierbij wel op dat de display niet standaard inbegrepen is en los besteld dient te worden!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKUS-UA168HV2M
MerkUltradjust
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel160 cm x 80 cm