NIEUW: verrijdbare klaptafel CLARO!

Nieuw: verrijdbare klaptafel CLARO
* Zwarte bladen zijn niet standaard op voorraad. Klik hier voor de mogelijkheden.

Eso está CLARO!

Het is al lang niet meer zo dat werknemers zich aan moeten passen aan hun werkplek. Neem bijvoorbeeld onze verstelbare bureaus: of je nou liever staand of zittend werkt, onze bureaus passen zich aan de individuele wensen aan. Maar niet alleen werkplekken, ook complete ruimtes moeten tegenwoordig flexibel zijn om deze optimaal te kunnen gebruiken. Om hierbij te assisteren presenteren wij de langverwachte opvolger van de I-MOVE: de verrijdbare klaptafel CLARO!

Praktisch en elegant

Bij de CLARO klaptafel staat het gebruikersgemak op de eerste plaats. In no-time wordt je vergaderruimte een leslokaal of verander je individuele werkplekken in groepswerkplekken. Met één simpele beweging klapt het blad 90 graden en door het lichte gewicht is de klaptafel vervolgens eenvoudig weg te rijden. Zet je de tafel langer op één plek? Dan zet je CLARO eenvoudig vast met de remmen op de wielen. Na het inklappen is de tafel nog steeds 65 centimeter breed, maar vergis je niet: door de dunne bouw van de poten schuif je meerdere CLARO klaptafels met gemak in elkaar! Met datzelfde onderstel bewijst de CLARO tevens dat je met de keuze voor gebruiksgemak niet in hoeft te leveren op een strak design. Door de schuin oplopende poten krijgt de tafel een luxe en speelsere uitstraling. En dat voor een vriendelijke prijs!

Iedereen loopt er mee weg!

Met een hoogte van 73,5 cm (incl. werkblad) heeft CLARO uitgeklapt een praktische hoogte die voor iedereen werkbaar is. Daarnaast is de klaptafel aan te passen aan ieders persoonlijke voorkeur: de tafel is verkrijgbaar met een werkblad van 160x80 cm en 180x80 cm, frames in de kleuren zwart, aluminium en wit en onze acht standaard bladkleuren: beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs midden eiken, natuur eiken, wildperen en wit. Hierdoor passen ze in vrijwel iedere kantoorinrichting. Op zoek naar iets unieks? Neem dan een kijkje welke andere bladkeuren wij, tegen meerprijs en met afwijkende levertijd, nog meer kunnen leveren!

Nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken in onze showroom en neem plek achter deze klapper!

Bekijk de verschillende opties van de CLARO
 1. Frame klaptafel CLARO
  Frame klaptafel CLARO
  € 252,89 € 209,00
 2. Klaptafel CLARO 180x80cm
  Klaptafel CLARO 180x80cm
  € 325,49 € 269,00
 3. Klaptafel CLARO 160x80cm
  Klaptafel CLARO 160x80cm
  € 313,39 € 259,00